British Food Week

Briti saatkonna poolt korraldatud British Food Week toimus esimest korda Tallinnas 5.-19. märts. Eesmärgiks oli terve nädala jooksul tutvustada kaasaegset Briti kööki – hõrku maitseid, retsepte, jooke jpm. Selle raames toimus palju erinevaid Briti toidu teemalisi üritusi ja kursusi, mis leidsid aset nii toidupoodides, restoranides, pubides kui loungides. Üheks selliseks ürituseks oli Briti saatkonna poolt korraldatud kokanduskursus „Modern British Food“, mis toimus privaatrestoranis Köök 6. märtsil. Üritus tõi kokku nii toidublogijaid, toiduajakirjanikke, kokaraamatute ja telesaadete autoreid kui kõiki neid, kelle jaoks toidumaailm on töö, hobi ja kirg. Üheskoos restorani peakoka Tim Bramichi juhendamisega valmisid hõrgutavad ja kaasaegsed Briti toidud. Delined esindas sellel üritusel Helen Jürgenstein, kes esitles suurt valikut maitsvaid inglise juuste, mis Eestis saadaval