Vieux Pane võileivad

NeljaleVieux Pane +-2.2 kg - Prantsuse pehme juust
Valmistusaeg: 5 minutit

8 viilu röstleiba
300 g VIEUX PANE juustu
150 g grison’i liha (või sinki), peeneks lõigatud
1 sibul
200 g salatisegu
3 lusikatäit jogurtit
1 tl palsamiäädikat
1 tl veiniäädikat

Eelkuumuta ahi 180 C. Koori ja viiluta sibul, eralda sibularõngad. Lõika liha ja VIEUX PANE juust õhukesteks ribadeks. Pane umbes 10 sibularõngast igale leivaviilule ja laota peale lihaviilud. Kata iga võileib 2 viilu VIEUX PANE’ga. Pane võileivad ahju 2-3 minutiks: juust peab hakkama sulama. Pese salat ja pane salatikaussi. Sega jogurt, palsami- ja veiniäädikas, pipar ja maitsesta. Laota salat taldrikule ja aseta igale taldrikule 2 võileiba.

Soovitus: kata võileivad pärast ahjust võtmist ja enne serveerimist peterselliga!